• Mount Everest

  Mount Everest

  I ”Mount Everest” möter vi Helle, Adine och Lee tillsammans och var för sig i korta scener och situationer. Tillsammans utgör de en väv i ett drama som handlar om djup sorg, livslust och strategier för att överleva.

  Gimme more

 • Läget

  Läget

  Ett ”Frispel” om uppbrott för P3, Sveriges Radio. Ett kollektivt och organiskt verk av: Josefine Adolfsson, Fredrik Grundel, Ambjörn Johansson och Fredrik Stålne.

  Gimme more

 • Om vi drömmer

  Om vi drömmer

  ”Om vi drömmer” är inspelad i Fortaleza, Recife, Rio de Janeiro och São Paolo i Brasilien och är en dokumentär för P1, Sveriges Radio, om unga aktivister i ett av världens mest segregerade länder.

  Gimme more

 • Sveriges fetradio

  Sveriges fetradio

  Ett vilt och bångstyrigt collageprogram av Josefine Adolfsson och Johanna Langhorst med specialskriven musik av Daniel Bingert.

  Gimme more

 • Titta inte sådär på mig

  Titta inte sådär på mig

  ”Säsongens starkaste dokumentär.” (DN) ”The outcome is a profound and deeply disturbing programme, handled with a light touch and lots of space. It gives a new angle to a very old problem and a voice to those so frequently dispossessed by the depths of their pains.” (Prix Europa – citat från juryn som prisbelönade programmet)

  Gimme more

 • Magical Misery Tour

  Magical Misery Tour

  En iscensatt dokumentär och filosofisk satir om turism för P1. Programmet utspelar sig till stora delar i New York och norra Indien och är en mix av råa scener, prosapoesi och arkivmaterial, bland annat från Sven Jerrings resor i Indien under sent 1950-tal.

  Gimme more

 • Sällskapslekar

  Sällskapslekar

  En helikopter hänger över stranden. Någon annanstans är det nyårsafton och en pojke är rädd för mörkret. Ett cut-up-aktigt radiodrama för P1 med bland annat Ann Petrén, Gabriel Castro och Lakke Magnusson i rollerna.

  Gimme more

 • Jourhavande kompis

  Jourhavande kompis

  En självutnämnd jourhavande kompis tvingar sig på stressade portföljbärare och terapeuter på Stureplan och försöker få damer på Gärdet att klappa henne istället för sina hundar. Till slut hamnar hon i Red Light District i Amsterdam där hon blir uppraggad av en torsk när hon knackar på de prostituerades fönsterrutor.

  Gimme more