• Rippad

  Rippad

  Julia lever i en värld där allt är till salu och gränser ständigt omförhandlas: tjänster, kroppsdelar, vänskap, förtroenden, värdighet, sanningar och tystnad. Under en intensiv vår i Malmö/Köpenhamn ställs allt på sin spets.

  Gimme more

 • She’s Wild Again Tonight – SWAT

  She’s Wild Again Tonight – SWAT

  ”She’s Wild Again Tonight” är en rolig, absurd och tankeväckande bok i tre delar. Den innehåller ett nyskrivet manifestartat förord, ett manus samt Strindbergs originaltext som appendix. 

  Gimme more

 • Ingens mamma – tolv kvinnor om barnfrihet

  Ingens mamma – tolv kvinnor om barnfrihet

  ”Ett brinnande debattinlägg i kampen för kvinnans fri- och rättigheter. En knuten näve mot de krav som mer eller mindre uttalat ställs på varje kvinna och hennes kropp.” (GP)

  Gimme more

 • Farlighetslagen

  Farlighetslagen

  ”Texten växer fram i den tystnad som inte går att utläsa ur vare sig politiska propagandatexter eller soliga turistbroschyrer. Framför den tystnaden väljer Josefine Adolfsson att vända. Allt annat hade också varit omöjligt i en roman som så respektfullt formar sig till ett försvar för varje människas rätt att definiera sig själv och sitt liv. Höstens stora läsupplevelse.” (GP)

  Gimme more

 • Kårnulf was here

  Kårnulf was here

  När jag och min bästis Anna är femton flyttar hon hem till en trettio år äldre man som heter Charles. Vi sitter ofta i soffan på hans inglasade veranda och äter chokladkladdkaka och sköljer ner Sobril och Rohypnol med te och honung. Vi håller alltid varandra i handen när vi somnar.

  Gimme more