»Någon har påstått att dagens tonåringar är oengagerade. ”Sveriges fetradio” i P3 krossade den myten i söndags. Etern kryllade av kaxiga, kloka, knäppa, glada, fulla fjortisar som ocensurerat fick komma till tals. Glimtar av en hård tillvaro med pressat skolschema, rån, utsattheten när man får höra att man är en lätt tjej, skymtar förbi men är heller inte viktigt – inte den här gången. Passionerade åsikter, känslor, idéer virvlar fram som om de färdades längs supraledningar. Det är däremot viktigt. En medelålders tant som jag blir alldeles till sig, inte minst över tipsen på raggningsrepilker från några av de företagsamma tjejerna. Eller vad sägs om följande: Du, jag har tappat bort mitt telefonnummer, kan jag få ditt istället?« (SvD)

Manus och regi: Josefine Adolfsson och Johanna Langhorst
Musik: Daniel Bingert
Produktion: Fredrik Grundel