»”Pleasure” handlar om vardagen och relationerna bakom kulisserna under en porrfilmsinspelning där huvudrollsinnehavaren bestämmer sig för att genomföra tricket ”dubbel anal” och visar på en skärpa, självsäker målmedvetenhet, suggestiv talang och tydlig agenda.« (Expressen)

»Playing with power, gender and sexuality.« (Dazed and Confused)

Bakom kulisserna på en porrfilmsinspelning övar man ställningar innan tagning. Det ryktas om att en av tjejerna ska göra en double-anal och Marie vill inte vara sämre. En uppseendeväckande film om intrigerna på en minst sagt annorlunda arbetsplats. ”Pleasure” tävlade och vann Canal+ Award vid filmfestivalen i Cannes 2013.

I rollerna: Jenny Hutton, Christian Brandin, Ingrid Meling Enoksen, med flera.
Regi och manus: Ninja Thyberg
Manuskonsult: Josefine Adolfsson
Foto: Gabriel Mkrttchian