SWAT – She’s Wild Again Tonight

9789127147102_1_

”Kaxigt, hänsynslöst och modigt. Det är en i ordets rätta bemärkelse strindbergsk text, och sådana kan vi inte få för många av.” (JP)

”Klyschorna flyger och flaxar, mixas med samtidsångest och partyskräck och framtidsdepression; detta är en signalordspäckad sedeskildring som byter riktning lika lynnigt som hos mäster August själv. För vad vill vi egentligen? Bo i Berlin eller läsa New York Times på en strand i Västindien som Julie föreslår? Varvid en ängsligt PK-fostrad Jean invänder: ”Man säger väl inte Västindien?” Det är en välgärning att Strindbergs original finns med i slutet av boken, komplett med ett förord vilket som Sandlunds och Adolfssons inte sällan skär sig mot det dramatiska manuset.” (Expressen)

”She’s Wild Again Tonight” är en rolig, absurd och tankeväckande bok i två delar. Den innehåller ett nyskrivet, manifestartat förord och ett manus, i vilket Shima Niavarani och Gustaf Norén möts i New York inför en filminspelning. Manuset ligger till grund för filmen ”She’s Wild Again Tonight” med Shima Niavarani och Gustaf Norén i huvudrollerna. Strindbergs förord och naturalistiska sorgespel följer med som appendix!